Jij houdt zeker meer van vrouwtjes?

Ik zou ook níet tegen je aan kunnen lullen, maar dat is niet mijn aard.
Maar om nou met die grote, melancholieke ogen een beetje voor je uit te zitten staren en niks terug te zeggen vind ik suf. En je wilt toch niet dat ik je een sufkut noem.
Ik ben een aantrekkelijke man en dat is geen valse bescheidenheid. Veel vrouwen hebben een hoop plezier aan mij beleefd. En laat ik nu toevallig beschikbaar zijn. Alsjeblieft, krijg jij vandaag zomaar een cadeautje in je schoot geworpen. Ik neem aan dat het geen maagdelijke schoot meer is en ook geen doorgangshuis. Ik zou je voor een kampioene van de copuleerkunst kunnen houden als je wat terug zou zeggen, want aan de stem hoor ik hoe vrouwen in de liefde zijn. Dat diagnostisch vermogen is gebaseerd op de omgang met louter klasse vrouwen, want ook ik ben kieskeurig.
Wat zeg je? O, je haalde adem. Dat is al heel wat, begrijp ik langzamerhand. Lullen is ogenschijnlijk niet je sterkste kant…Neem een trekkie van je sigaret schat, anders krijg je te weinig nicotine binnen. Zwijg je omdat je iets dwars zit? Tegen mij kan je alles zeggen. Zit je iets op te potten? Sta ik je tegen? Ach, ik had dit gesprek anders moeten beginnen….Ik begin opnieuw.
En jij houdt zeker meer van vrouwtjes?

Gewijzigd: Sun Jan 12 11:13:09 2003
Gepubliceerd: Sun Jan 12, 2003

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer